Beleving

De wereld van Fitness is er een van “glitter and glamour”, maar ook een van bloed, zweet en tranen. De weg naar een getraind lichaam gaat vaak via hoge bergen en diepe dalen.

Met een ontwerp van Fitness Design in uw sportcentrum creëert u een atmosfeer waarin deelnemers gemotiveerd raken en blijven, om te trainen en te gaan voor het ultieme doel dat ze zichzelf gesteld hebben. Het blijkt dat een aansprekende omgeving stimuleert bij het trainen en werken aan een goed lijf en dat de motivatie toeneemt als ook de omgeving prettig en aantrekkelijk is. Daardoor wordt trainen plezierig en minder een verplichting.

Fitness Design heeft een jarenlange ervaring met het inrichten van sportcentra. Fitness Design ontwerpt en realiseert de juiste omgeving met enthousiaste sporters tot gevolg. Met trots tonen we onze gerealiseerde projecten zodat u zelf kunt zien wat we ervan kunnen maken.

"Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven."

- Kees Jansma

CONTACT

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht

  Vul hieronder de volgende code in: captcha

  Hoe komen we met elkaar in contact?

  Een belletje of een mailtje via het contact formulier hiernaast, is genoeg om ons te bereiken en een eerste kennismaking te verzorgen. Daarna komen we graag bij u langs voor het verkrijgen van het juiste gevoel bij uw sportcentrum en de beoogde ruimtes.

  Wij denken graag met u mee!
  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Fitness Design
  Vrijheidweg 45
  1521 RP Wormerveer

  +31 (0)88 1262 960
  info@fitnessdesign.nl